Föräldra- barngruppen

Två små spöken -- är dom farliga?

Du som är hemma med barn, och vill träffa andra föräldrar och barn, är välkommen varje tisdag kl 10 - 12:30. Vi sjunger och spelar, fikar, pysslar och har kul tillsammans.

Om du öppnar dörren till Rosa Huset en tisdag förmiddag så är det första som slår emot dig doften av nybakat bröd.

Går du lite längre in så möter du föräldrar och barn i olika åldrar och med rötter i olika kulturer. Vi sitter samlade runt borden för att fika. För en del är det frukost. För andra som varit uppe tidig är det som Pippin säger i Sagan om Ringen ”second breakfast”(andra frukost). Efter att magen har fått sitt är det dags för en sångstund då vi sjunger små enkla rörelse- och berättelse sånger. Tillsammans bildar vi också en härlig orkester med hjälp av olika rytminstrument och gitarr. Tre gånger i vår kommer Josefine från kommunens satsning på folkhälsa, hälsoteket och visar film. Denna film får sedan vara utgångspunkt för ett samtal om hur det är att vara förälder. Vi bollar tankar och ideer med varandra. Ulrika som annars finns i Lövgärdets kyrka är med och pysslar tillsammans med barn och föräldrar. Den som vill får också möjlighet att prova på att spela djembetrummor tillsammans med Anders, som är musiker och jobbar i vår musikskola Svängdörren.

Låter detta som något för dig så välkommen på tisdagar kl 10. Undrar du över något så fråga efter Eva eller Hanna när det är öppet i Rosa Huset eller ring på tfn 330 33 59

Djembe-trummor

Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki
webmaster@rosa-huset.se